Crnogorci će kupovati BMW auta preko Volija

Bez autora
Jul 07 2011

Crnogorska kompanija Voli jučerašnjim potpisivanjem ugovora sa beogradskim Delta Motorsom preuzela je ulogu ovlašćenog prodavca i servisera BMW i MINI vozila za Crnu Goru. Zainteresovani kupci već od danas mogu preko te kompanije da poruče automobil, a prodajni salon biće osposobljen do proljeća iduće godine. Kompanija Voli dugogodišnjim uspješnim i kvalitetnim radom u oblasti trgovine preporučila da bude zastupnik poznatog njemačkog automobilskog brenda u Crnoj Gori. Kompanija ima dobru logistiku za ovaj posao, a prodajni salon će biti u objektu od 1.600 metara kvadratnih koji se nalazi na Starom aerodromu u Podgorici. Do maja iduće godine, a možda i prije, urediće taj objekat koji se nalazi na dobroj lokaciji - u automobilskoj ulici, po standardima BMW-a...

Crnogorci će kupovati BMW auta preko VolijaCrnogorska kompanija Voli jučerašnjim potpisivanjem ugovora sa beogradskim Delta Motorsom preuzela je ulogu ovlašćenog prodavca i servisera BMW i MINI vozila za Crnu Goru.

Direktor Volija Dragan Bokan saopštio je da zainteresovani kupci već od danas mogu preko te kompanije da poruče automobil, a da će prodajni salon biti osposobljen do proljeća iduće godine.

On je na konferenciji za novinare koji su prisustvovali potpisivanju ugovora kazao da se kompanija Voli dugogodišnjim uspješnim i kvalitetnim radom u oblasti trgovine preporučila da bude zastupnik poznatog njemačkog automobilskog brenda u Crnoj Gori.

- Nadamo se da ćemo biti dobra logistika u Crnoj Gori poznatom brendu kao što je BMW i MIN. Obim biznisa zastupništva BMW za Crnu Goru nije na nivou obrta naše distribucije i maloprodaje, ali mislim da ćemo se u narednom periodu dobro pozicionirati i u oblasti prodaje automobila - kazao je Bokan.

On je rekao da kompanija ima dobru logistiku za ovaj posao, posebno navodeći da će prodajni salon biti u objektu od 1.600 metara kvadratnih koji se nalazi na Starom aerodromu u Podgorici.

- Do maja iduće godine, a možda i prije, uredićemo taj objekat koji se nalazi na dobroj lokaciji - u automobilskoj ulici, po standardima BMW-a. To je bivša zgrada Koka-Kole koja je sada u našem vlasništvu - objasnio je Bokan, navodeći da će tu biti i servis - kazao je direktor Volija.

On je kazao da će vlasnici BMW automobila biti na vrijeme obaviješteni o tome gdje će servisirati vozila u prelaznom periodu, nakon razgovora sa predstavnicima MP auta, koji je do sada bio ovlašćen za te poslove.

Direktorica Delta Motorsa Ljiljana Piljak kazala je da joj je drago što će renomirana kompanija, kakva je Voli, ubuduće zastupati brendove BMW i MINI na teritoriji Crne Gore.

Ona je podsjetila da Delta Motors pripada grupi Delta auto, koja se više od 14 godina bavi prodajom automobila na teritoriji Srbije i Crne Gore.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik